dagen innan.

de senaste dagarna har det varit mycket, och nu vill jag bara ta det lugnt.
tentan är alldeles strax klar, och den vill jag inte ha med mej imorgon. jag vägrar.

idag fick vi se ett nytt litet underverk som hittat till världen, och nu ikväll fick jag träffa alvin och en väldigt glad signe! nu känns det mycket bättre än förut. det var lite tungt ett tag, och jag hade lite svårt att andas. om man inte hinner andas som man ska, kan man ta igen det sen då?

jag börjar andas nu, sätter igång med sista delen på tentan och tar ett glas cola för att hålla mej vaken tillräckligt länge.

imorgon, Gambia.

dåliga jag.

Jag har varit dålig på att uppdatera. Jag ska skärpa mej, eller ska jag det? jag vet inte, jag kanske helt enkelt inte har tid? jag kanske inte har något viktigt att skriva för tillfället. jag vet inte.

jag vet inte mycket.
jag vet dock att jag har pluggat förskräckligt mycket de senaste dagarna, att vi har det, och att jag inte skulle klara det själv. jag stressar, men jag vet varför och anledningen ger mej motivation. det får räcka.

jag vet också att en liten flicka kommit till världen, och jag hoppas på att få se henne i dagarna.

imorgon fyller älskade mor (hon som ror, ni vet, det står ju i läseboken?) år, och vi ska såklart äta lussebullar, höll jag på att skriva, men inte fan ska jag äta fler lussebullar nu, det heter semlor! fastlagsbullar, såklart, menade jag. ingenting annat.

bilder finns det massor, ni ska få se alldeles strax. jag behöver ändå en paus i plugget.

RSS 2.0